Sitsit

Sitsit ovat Mökällä harvinaisempi tapahtumamuoto, mutta 25. juhlavuoden kunniaksi päätettiin sellaisetkin järjestää 11.11. OK20 yläkerrassa (Otakaari 20). Sitsien jälkeen ilta jatkuu Otakaari 20 ison puolen alakerrassa saunan kera. Sitseillä syödään, juodaan ja lauletaan yhdessä. Mökän sitseillä pääsemme perinteisten sitsilaulujen lisäksi myös laulamaan monenlaisisia metallibiisejä. Ohjelmaa on sekä suomeksi että englanniksi.

Kokkarit alkavat klo 17:00 OK20 alakerrassa isolla puolella, jonka jälkeen siirrytään yläkertaan sitsitilaan. Gongi soi klo 18:00, joten siihen mennessä kannattaa olla omalla paikallaan.

Pukukoodi sitseillä on vapaa, mutta vaatteet ovat pakolliset. Halutessaan voit pukeutua astetta juhlallisemmin kuin tavallisissa Mökätapahtumissa, mutta kukin on tervetullut omana itsenään.

Sitsiliput ovat myynnissä Kide.appissa: https://kide.app/events/35ae1506-5d8a-4390-885a-476bcbeeac3d Ostaessasi lipun annat myös tarvittavat tiedot sitsien järjesämistä varten, kuten ruokarajoitteet ja pöytäseuruetoiveet. Ostamalla lipun, hyväksyt että Mökä voi käyttää tietojasi sitsien toteuttamista varten. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittautumista ei kannata jättää viime hetkeen.

Ilmoittautuminen on sitova ja sulkeutuu 4.11. Jos et pääsekään itse osallistumaan sitseille, voit itse myydä tai lähettää lippusi kaverille kide appin kautta. Juoma-, ruoka- tai istumapaikkatoiveita ei voi kuitenkaan muuttaa tässä tapauksessa, ellei siitä ilmoita hallitukselle 4.11. mennessä.
Jos jokin sitseihin liittyen askarruttaa, voit olla yhteydessä Mökän hallitukseen: hallitus [at] mcmoka.fi tai telegrammissa esim. @ lisasparf

Nähdään sitseillä!

TL;DR
Mitä: Mökä 25v sitsit
Milloin: 11.11.2023 17:00->
Missä: Otakaari 20 yläkerta+iso puoli
Pukukoodi: Vapaa mutta pakollinen
Mitä maksaa: 20€
Miksi: Koska Mökä täyttää 25v vain kerran!