Viestintä

Jos haluat ottaa yhteyttä Mökään, paras tapa siihen on hallituslistamme: hallitus [at] mcmoka [piste] fi

Mökällä on seuraavanlainen kokoelma viestintäkanavia, joista voi valita mieleisensä:

Sähköpostilistat

Sähköpostilistoille pääsee liittymään ja eroamaan allaolevista linkeistä jotka vievät AYY:n maililistajärjestelmään. Sähköpostilistoille siis liitytään ja erotaan erikseen, ne eivät ole millään tavalla automaattisesti yhteydessä Mökän jäsenrekisteriin. Jos et ole varma oletko liittynyt jo listalle jollain vanhalla mailiosoitteella tai olet muuten hukassa, mailaa hallitukselle ja saat apua.

Jäsenlista (jasenet [at] mcmoka [piste] fi) pitää sisällään (lähes) kaikki Mökän jäsenet. Tätä listaa käytetään Mökän omista tapahtumista tiedottamiseen ja jokaista jäsentä koskeviin asioihin. Listalle lähettää viestejä vain Mökän hallitus. Suositellaan kaikille jäsenille! Maileja tulee aktiivisimmillaan muutama kuussa, joten ette huku mailitulvaan.

Hallituslista (hallitus [at] mcmoka [piste] fi) koostuu Mökän hallituksen jäsenistä ja toimihenkilöistä. Hallituslistalle voi lähettää postia jos on kysyttävää Mökän toiminnasta tai vaikkapa kaipaa ohjeita miten johonkin tapahtumaan löytää paikalle. Usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy vastauksia myös UKK:sta. Hallituslistalle voi myös lähettää infoa bändeistä, jotka tarjoutuvat soittamaan Mökän järjestämillä keikoilla.

Urheilulista (salibandy [at] mcmoka [piste] fi) on tarkoitettu Mökän urheiluaktiviteeteista tiedottamiseen ja keskusteluun. Sitä moderoivat eri henkilöt kuin kolmea muuta listaa. Nimestään huolimatta listalle tulee sählyviestien lisäksi myös kesäisin muihin lajeihin kohdistuvia peliporukkamaanitteluja.

Telegram

Mökän Telegram-ryhmässä tiedotetaan tapahtumista ja keskustellaan jäsenten kesken. Laita viesti hallitukselle niin saat linkin ryhmään.

Facebook

Facebook-sivu on kanava, jolla vain Mökän hallitus tiedottaa Mökän tapahtumista ja muista kerhoon liittyvistä asioista.

Facebook-ryhmä on kanava, jolla aktiivilistaa vastaavasti muutkin jäsenet voivat keskustella ja tiedottaa kerholle kiintoisista asioista.

Instagram

Mökän Instagram on viestintäkanavista uusin, jonne päivitellään mm. keikkakuvia, kerhon tunnelmia ja ajankohtaisia uutisia.

IRC

Mökällä on lisäksi IRCnet-verkossa kanava !mcmoka. IRC ei ole virallinen tiedotuskanava, mutta siellä mahdollisesti vielä roikkuvien mökäläisten kanssa voi yrittää herätellä keskustelua. Kanavalla esiinnytään omalla nimellä, joten toivottavaa olisi että vierailijoillakin olisi realname-kohdassa oma koko nimi. Irkissä kannattaa myös käyttäytyä ihmisiksi jos haluaa pysyä kanavalla.

Jäsenrekisteri

Mökän jäsenrekisteri sijaitsee Yhdistysavain-palvelussa, ja se ei ole automaattisesti yhteydessä mihinkään muuhun viestintäkanavaan. Sen kautta jäsenet voivat muokata jäsentietojaan itsenäisesti salasanan avulla. Jäsenrekisterin kautta jäsenet saavat kerran vuodessa kyselyn päivittää jäsentietojaan.