Kerhohuone

Metal Club Mökän kerhohuone sijaitsee Espoon Otaniemessä, Jämeräntaival 7 A:ssa. Tästä näet saman kartalla, punainen piste on siis kerhohuone. Kerhohuone on heti ulko-oven jälkeen oikealla, logosta et voi erehtyä. Vessa taas sijaitsee saman käytävän varrella vasemmalla. Tila varusteineen on Mökän jäsenten käytettävissä yhteisten pelisääntöjen mukaan.

Yhdistyksen kokouksessa on hyväksytty kerhohuoneen käyttösäännöt, joita käyttäjien pitää noudattaa. Tässä niistä lyhyt ote:

Kerhohuoneen 6 perussääntöä

1. Kerhohuone on MC Mökän jäsenistön käytettävissä. Jos haluat kerhohuoneelle, ota yhteyttä hallitukseen.

2. Tavarat on laitettava paikoilleen ja roskat siivottava pois.

3. Kerhohuonetta ei ole tarkoitettu omien tavaroiden säilytykseen.

4. Pidemmäksi aikaa jääneet tavarat kuljetetaan roskakatokseen.

5. Yhdistys ei vastaa tilan käyttäjien kerhotilaan tuomista tai jättämistä kamoista.

6. Jäsen on vastuussa kerhotilaan tuomista vierailijoistaan.

Kerhohuoneelta löytyy kolme sohvaa ym. kalusteita, kaasugrilli, jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, tietokone, videotykki ja tietenkin äänentoistolaitteet hevin kuunteluun. Näiden lisäksi löytyy myös mölkky-, kroketti- ja petanquepelit. Hallituksen kiinnostus varustelutason kohentamiseen on kylmän sodan suuruusluokkaa, ota yhteyttä hallitukseen, mikäli keksit jotain parannettavaa!

Kerhohuoneella on toimintaa yleensä saunailtojen jälkeen, mutta toisinaan, esim. kesäkeleillä grillausta säännöllisen epäsäännöllisesti. Jos haluat tietää, onko kerhohuoneella juuri nyt joku, tämä selvinnee parhaiten Mökän Facebookista tai hallituslistalta.