Fuksisauna 15.9.

Jos törmäsit Mökään orientaatioviikolla ja se alkoi kiinnostamaan, tule saunomaan ja kuuntelemaan mökäisän hyvää musiikkia Mökän fuksisaunaan Ossinsaunalle 15.9. klo 18 eteenpäin. Fuksisauna on hyvä tilaisuus oppia Mökästä ja Mökän tarjoamista mahdollisuuksista. Fuksisauna on suunnattu erityisesti fukseille, mutta myös wanhukset ovat tervetulleita.

Jos sauna ei nappaa, voit tulla vain hengailemaan ja nauttimaan hyvästä musiikista ja seurasta. Tarjolla tulee olemaan boolia ja jotain pikkupurtavaa. Huhujen mukaan illan aikana suoritetaan myös arvonta uusille mökäläisille, jota et varmasti halua jättää välistä!

Muista myös tuoda oma pyyhkeesi, mikäli aiot saunoa. Sauna on sekasauna, joten jos alastomuus ujostuttaa, ota myös uimapuku.

Koska boolia ei ole rajattomasti, on myös hyvä idea ottaa omat virvokkeet.

Nähdään fuksisaunassa!